Monday, January 10, 2011

Konova Slider besteld!

Ik was al een tijdje bezig met een zoektocht naar een betaalbare en goede slider en vandaag heb ik door een artikel op Cheesycam het laatste zetje gekregen om de aankoop te verzegelen. Het was een race tussen de Igus slider en deze Konova slider. En alhoewel de Konova een stuk duurder is, is het wel een veel sjiekere, meer uit-ontwikkelde slider dan de doe-het-zelf variant van Igus. Zo krijg je een wagen met kogellagers in tegenstelling tot frictie, kun je hem op één statief monteren (scheelt enorm qua gezeul), zitten er verstelbare voetjes bij zodat je hem op de tafel/vloer/waar dan ook kunt plaatsen en waterpas kunt krijgen, kun je hem verticaal(!) plaatsen (iets wat ik zelf nooit verzonnen zou hebben- geweldig!), kun je er veel meer gewicht op kwijt, krijg je er een draagtas bij en last but not least: je hoeft niet meer te boren of knutselen: het ding is kant en klaar. Zodra ik hem binnen heb, meer over deze slider!

4 comments:

 1. Hi Jeroen
  Have you a link to where you bought it.?
  I tryed this slider at last years IBC , was well impressed but the price then was double.
  I would like to check yours out if possible.A trip to amsterdam is only 40mins away.
  PS: I put you in my unfinished DSLR meetup video at 2mins 24sec in.
  http://vimeo.com/groups/73108/videos/18463788

  grz Neal, Den Haag

  ReplyDelete
 2. Hi Neal,

  Here's the link:
  http://stores.ebay.nl/Korea-Studio?_rdc=1

  I'll post it when I receive mine. Sure you can come by- let me know when you want to come over via jeroen@imaginevideo.nl

  bye,

  Jeroen

  ReplyDelete
 3. met het kopen, heb je toe invoerrechten moeten betalen.

  groetjes

  Robin

  ReplyDelete
 4. Ik heb voor de slider niks hoeven betalen maar voor andere -in Amerika gekochte zaken bv- weer wel. Het is een beetje een loterij, sommige artikelen glippen door de mazen, anderen niet.

  ReplyDelete